Leading Voices

27-31. јул 2022. Утрехт (Холандија)

Региструјте се пре 1. маја 2022. да бисте били сигурни да имате приступ догађају!

ECA-2
zimihc
Co-funded-European2
TrainingLeadingVoices
logo-GemeenteUtrecht
provincie-utrecht2

Регистрација за водеће гласове, Европски дани вокалних и хорских вођа, треба да се обави пре 1. маја 2022. како би вам се гарантовао приступ целом догађају. Не може се гарантовати регистрација за цео догађај након 1. маја 2022.

Уколико желите да се региструјете са групом од 8 или више, још увек можете да остварите попуст од 20% на котизацију до 1. маја 2022. Услове за појединачне и групне пријаве можете пронаћи на сајту.

Цене за петодневни паспарту укључујући све концерте и сесије за индиректне чланове ЕЦА су:
Земља група 1 = 225 € (са групним попустом 180 €)
Земља група 2 = 200 € (са групним попустом 160 €)
Земља група 3 = 190 € (са групним попустом 152 €)
Проверите све накнаде и услове на веб страници.

„Leading Voices“ (Водећи гласови) се одржава од 27. до 31. јула 2022. у Утрехту, Холандија. Нуди јединствену европску платформу за упознавање својих вршњака, учење од колега и инспирацију уметничким концептима и хоровима. Планирано је преко 80 сесија на свим нивоима вештина од око 50 хорских професионалаца из целе Европе и шире: радионице, предавања, округли столови, експерименталне сесије и мајсторски курсеви. И наравно, наћи ћете изложбу са многим издавачима да откријете нову музику.

Поново се повежите са другим диригентима, наставницима певања, музичким педагозима, креаторима, композиторима и менаџерима и научите више о репертоару, техникама дириговања, образовним методама или хорском управљању. Проверите на www.leadingvoices.nl комплетан програм.