СРПСКА ХОРСКА АСОЦИЈАЦИЈА

Интернационални хорски фестивал Распевани мостови

19.-23. јул 2022. Нови Сад (Србија)

Погледај овде детаљан

Дневни

распоред

ns2022_logo_rgb_b
CXA logo 320x320
ECA logo red official 540x148
dunavsko-more-logo-black