српска хорска асоцијација

распевани

мостови

2022.

ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ХОРСКИ ФЕСТИВАЛ
19.-23. јул 2022. Нови Сад (Србија)

Фестивал РАСПЕВАНИ МОСТОВИ нуди широки избор професионалних програма за све оне који воле хорско певање, неколико једнодневних Истраживачких атељеа, као и посебни програми са радионицама, предавањима и дискусијама пружају добродошлицу свима, од апсолутних почетника до оних са хорским искуством и музичким образовањем, као и диригентима!

Пријаве су затворене!

Осим похађања атељеа, учесници могу да наступе и са својим хоровима, да чују ексклузивне концерте светски познатих ансамбала, да запевају необавезно на обали Дунава и да свако вече доживе незаборавне тренутке заједничког музицирања огромног хора на градском тргу!

Специјални
Гости фестивала

APOLLO 5

Хваљен због свог моћног певања и препознатљивог звука, награђивани британски вокални ансамбл Аполо5 доказује колико само пет гласова може бити динамично. Тако малобројни, а тако моћни, они су у стању да покажу сваки појединачни глас, док и даље постижу свој склад који је хваљен од стране критике.
Сазнај више о њима APOLO5.

Уторак, 19. јули у 21:30, Синагога, Нови Сад

SPECTRUM VOCAL BAND

Петочлана бугарска а cappella група са јединственим стилом и приступом вокалној музици. Њихови наступи су узбудљиви и дирљиви, показујући елегантне и лепе вокалне хармоније. Репертоар групе прелази границе између поп, џеза и традиционалне бугарске народне музике, стварајући тако свеж и препознатљив звук. 
Сазнај више о њима SPECTRUM VOCAL BAND.

Среда, 20. јули, 21:00, на отвореном

АТЕЉЕИ

Атељеи су за певаче, који долазе у склопу свог хора или индивидуално. Одаберите 3 атељеа из менија, према свом афинитету….

посебни програми

Атеље за вокалне саставе – воде британски састав АПОЛО5 и бугарски састав СПЕКТРУМ…

практичне информације

Цена котизације, смештај и исхрана, како се снаћи и друге корисне информације…

дневни распоред

Распоред, програм и сатнице фестивала по данима…

пријаве

Пријаве се обављају попуњавањем и слањем формулара директно са наше веб странице…

Програмска

књижица

ns2022_logo_rgb_b
CXA logo 320x320
ECA logo red official 540x148
dunavsko-more-logo-black